Tack för en givande konferens!!
Klicka på fliken "Program" för att ladda ner presentationer från konferensen!

Fyll i fältet nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Program

Årets konferens kommer ha ett brett program där internationell forskning och spjutspetskompetens möter nordiska erfarenheter från arbete med acceptans, miljöfrågor, utbildning och arbetsmarknad.

Konferensprogrammet kommer att delas upp i två parallella sessioner. Den ena sessionen kommer att hållas på svenska och ge ett helhetsperspektiv på vindkraftens utbyggnad i norra Sverige med fokus på nordiska erfarenheter från arbete med acceptans- och nätfrågor, turism och arbetsmarknad, säkerhet, ekonomiska förutsättningar och regelverk. Den andra sessionen presenterar den senaste internationella forskningen från områden som meterologi, mätteknik, avisningsteknik, iskastning och modellering. I anslutning till konferenslokalerna kommer även en posterutställning att anordnas.

I samband med konferensen kommer vi även att bjuda in allmänheten till en träff med information om klimatförändringarna och om de utbildningsmöjligheter som finns inom vindkraftsområdet. Allmänheten är även välkommen att besöka konferensens utställning.

Presentationer