Tack för en givande konferens!!
Klicka på fliken "Program" för att ladda ner presentationer från konferensen!

Fyll i fältet nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Utställning

I anslutning till konferenssalen kommer vi att anordna en utställningsplats där intresserade kan hyra monterutrymme. Som utställare kan ni också välja att få extra exponering genom att kostnadsfritt placera företagets logotyp under rubriken våra utställare på denna sida samt en valfri företagsbeskrivning på 50 ord i det konferensmaterial som delas ut i samband med registrering.

Utställningen kommer att anordnas i en lokal som ligger precis intill sessionslokalen, där vi även serverar kaffe i pauserna. Då vi i år har parallella sessioner under konferensens andra dag hoppas vi kunna skapa en dynamisk miljö där konferensdeltagarna besöker utställningen även under pågående föredrag. Vi strävar även efter att skapa luft i programmet med tid att besöka utställningen mellan programpunkterna.

Innan middagen under konferensens första dag kommer vi även att anordna mingel med vin och tilltugg i lokalen. Detta är ett utomordentligt tillfälle för er som utställare att berätta mer om er verksamhet och knyta nya kontakter.

Detta år satsar vi större än någonsin på utställningen och bjuder även in allmänheten att besöka denna. För att locka besökare till utställningen kommer en inbjudan till utställningen att publiceras i lokalpressen i samband med konferensen.

Utställningen är slutsåld! Vi har dock ett litet antal platser kvar i foajén vid entréplan. Kontakta oss för mer information!

Som utställare har ni möjlighet att välja mellan två storlekar på utställningsytan.
Priset för utställning under konferensens båda dagar är:

Liten monterplats (djup ca. 1,5 m, bredd 2 m.) 6 500 sek + moms
Stor monterplats (djup ca. 1,5 m, bredd 4 m.) 10 000 sek + moms

Medlemmar i Svensk vindkraftförening får 1000 sek i rabatt!
Bli medlem här>

I priset ingår: utställningsyta med el, bord och stolar, logotyp på konferensens hemsida, valfri företagsbeskrivning i konferensmaterialet (max 50 ord)

Klicka här för att ladda ner en karta över lokalerna >

Tänk på att boka er monterplats så snart som möjligt då antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller!

För mer information, intresseanmälan eller frågor är ni välkomna att kontakta Ylva Holgersson via e-post: info(a)winterwind2011.se eller telefon 08-560 206 82

Våra utställare:

Läs mer om våra utställare här >

Read more about our exhibitors here >